Zoeken in deze blog

woensdag 21 november 2012

Brief Wethouder aan Raadscommissie

Op 13 november 2012 heeft Wethouder Strijk een brief aan de Raadscommissie Leefbaarheid en Bereikbaarheid gezonden. De brief geeft een update van de stand van zaken rond de proef met de blauwe zones.

Het goede nieuws: de Wethouder erkent dat er een groot probleem is in de straten die direct grenzen aan de blauwe zone.

Het slechte nieuws: de Wethouder wil de proef niet voortijdig stoppen. Hij wil geen echte maatregelen treffen ter oplossing van het probleem. Uitbreiding van de blauwe zone tot aan het Kanaal is voor hem vooralsnog geen optie.

Wel moet er volgens de Wethouder per 1 januari 2014 "een vorm van parkeerregulering zijn die operationeel is: blauwe zones of welk ander systeem dan ook". Wat zou de Wethouder daar nu mee bedoelen..... Betaald parkeren misschien?

De brief van de Wethouder zal in de Raadscommissie Leefbaarheid en Bereikbaarheid worden besproken. Wanneer is nog niet bekend, want volgens de voorzitter van de commissie, mevrouw Greetje van Gruting, heeft de Commissie een bomvolle agenda.

De brief van de Wethouder kunt u bij mij opvragen. Stuur een e-mail naar: stop.parkeeroverlast@gmail.com



Dagelijkse vreemdparkeerder bij ons in de straat, auto van een ondernemer uit de Breestraat, staat veelal foutgeparkeerd op de kruising, wil geen werknemersvergunning aanschaffen.

Geen opmerkingen: