Zoeken in deze blog

maandag 14 mei 2012

Aanrijding - de foto's


Eerder berichtte ik al over een aanrijding aan de Van den Brandelerkade. Zie: aanrijding Van den Brandelerkade  Inmiddels heb ik de foto's ontvangen.


E-mail van Jan, d.d. 7 mei 2012

Hoi Regine,

Hierbij de foto’s van de schade aan mijn auto. Deze is veroorzaakt door de onveilige situatie in onze straat, welke een gevolg is van de invoering van de  Blauwe Zone. Schade bedraagt ca 11000 euro.




7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wetende dat de boel krap en onoverzichtelijk is, had ik dat busje wat verder van de kade geparkeerd. Die bus staat daar standaard op die hoek, al dan niet 5 meter van de rand, tegen het grasveld aan en voldoet aan alle criteria die jullie zelf aanleggen om parkeren aan de graskant te verbieden. Dit is toch wel vragen om....

Anoniem zei

Worden jullie nu niet ondertussen dood en dood moe van alle negatieve berichtgeving. Jullie willen dat het allemaal maar heel snel opgelost gaat worden. Dit doet de gemeente niet omdat het om een PROEF gaat. En ik denk dat ze bij de gemeente jullie ook wel een lachertje vinden. Al dat gezanik en gezeur. Ik woon in een blauuwe zone straat. Het maakt gewoon geen moer uit of het blauw of openbaar is ik kan nog steeds mijn auto niet kwijt. Dus waar zeuren jullie nou toch allemaal over. En parkeerbeheer heb ik hier nog nooit in de straat gezien. Dus hou nou toch op.. en ga iets nuttigs doen met jullie leven.

een bewoner uit de BLAUWE zone.. waar alles beter is.. hahaha nou niet dus

Anoniem zei

Blauw rond de Kropholler Driehoek heeft anders UITSTEKEND geholpen! We kunnen dagelijks goed parkeren op Zeemanlaan, Lammenschansweg en Lorentzkade. Ja, af en toe 30 meter lopen op de kade, maar meestal plek! Dat was 'vroeger' anders! Houden en uitbreiden, zou ik zeggen!

Anoniem zei

Wat goed dat jullie dit hebben geplaatst. Zeer spijtig. Maar is er eigelijk nog iets vermeld over het bekrassen van mijn auto en het buigen van mijn ruitewisser door 1 van jullie laffe, achter een gordijntje schuilende lafaards?
Terwijl ik maar 1 dagdeel of alleen 1 nacht er geparkeerd sta?
Staat die rode MR2 er trouwens nog? Hey dader, vuile vieze grafbak, die staat er nu al 6 weken. Bekrassen die handel!

Anoniem zei

En nog iets, sommige van jullie hebben 3 auto's. Stelletje aso's.

Regine - bewoner VdB kade zei

Hier in de straat worden ook auto's van bewoners beschadigd. Dat is geen "voorrecht" van gastparkeerders. Onze auto is al eens beschadigd, evenals de auto van mijn buurman, waarvan een ruit was ingeslagen. Heel vervelend ja.

Anoniem zei

Het feit dat er auto's beschadigd worden is er helaas, de vraag is of dit is toe genomen door de invoer van de blauwe zone, deze opmerking zou ik graag willen plaatsten voor dat ik begin met wat ik vermelden wou.

Waarschijnlijk ben ik in jullie ogen een last post een fout parkeerder en iemand die jullie straat en uitzicht voor wel 5 dagen in de week vervuil! Dit is ook niet mijn eerste keuze geweest. helaas is er het feit dat wij van parkeerplek A naar jullie zijn verhuisd dit omdat; het parkeren op een gemeente parkeerplaats niets oplost omdat je dan eerst door de hele stad moet om vervolgens de zelfde of een grotere afstand te lopen en hier voor moet betalen.

Mocht de gemeente op een plek dichter aan de rand van de stad een parkeerplek voor ondernemers en werknemers regelen, al dan wel of niet tegen een acceptabele vergoeding, hadden ik en mijn werknemers hier graag gebruik van gemaakt. helaas is dit verhaal anders en heeft de gemeente jullie opgezadeld met dit parkeer probleem.

Verder hoop ik dat jullie als bewoners van deze wijk volwassen en intelligent genoeg zijn om niet de parkeerders hier op aan te kijken maar ook naar onder andere gemeente.

Groet Leendert