Zoeken in deze blog

dinsdag 20 maart 2012

Al twee maanden permanent gestald

Onderstaande e-mail met foto's ontving ik van Niek die bij mij in de straat woont. Een aantal auto's in de vrije zone staat er nu al maanden, zonder in die tijd te zijn gebruikt. Dat is geen parkeren. Dat is stallen.

E-mail met foto's van straatbewoner Niek

Leiden, 17 maart 2012

Beste wijkgenoten,

Hierbij onze duit in de zak van de voorbeelden van parkeeroverlast.

Voor mij is het geen uitgangspunt dat onze auto altijd pal voor de voordeur moet staan echter kennelijk heeft een ander besloten dat wel te doen. Vanaf 20 jan. staat hier een Peugeot 106 geparkeerd met kenteken HG-DR-74. En wel op een zodanige manier dat veel effectieve parkeerruimte verloren gaat. Betreffende auto wordt nooit gebruikt. Zie de foto in de bijlage. Wij ervaren dat als irritant.

Daarnaast voeg ik nog twee foto’s bij die op hetzelfde moment zijn gemaakt (Cronesteinkade versus Van den Brandelerkade). Het verschil spreekt voor zichzelf.

Nb. Met deze overmaat aan auto’s in de straat is het onvermijdelijk dat het grasveld wordt kapotgereden. We hebben gewoonweg te weinig ruimte.

Met vriendelijke groeten,
Niek
Van den Brandelerkade


Deze auto staat er nu al twee maanden, zonder ook maar één keer te zijn gebruikt. De straat wordt gebruikt als autostalling.
Van den Brandelerkade
Cronesteinkade

Geen opmerkingen: