Zoeken in deze blog

dinsdag 7 februari 2012

Frontaal

Onderstaande foto's, genomen vandaag aan het einde van de middag, vertellen hun eigen verhaal. Ik ben bang dat auto's hier op enig moment frontaal op elkaar gaan klappen. Het is de hoek Van den Brandelerkade - Thorbeckestraat. Het busje rechts staat er overigens inmiddels 5 weken onafgebroken.

Auto komt uit de Van den Brandelerkade, andere auto wil erin rijden.

Auto die de straat in rijdt gaat achteruit de brug op.

Dat gebeurt hier.

Andere auto rijdt naar voren.

Andere auto rijdt de straat uit, waarna de auto rechts de straat in kan rijden.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie foto's!
Aan de andere kant van de kade in de kleine zijstraatjes achter de Lorentzkade is dit heel gewoon hoor, dat je elkaar niet kunt passeren...
Maar de essentie is duidelijk!

Anoniem zei

Grappig dat jullie je met dit soort dingen bezig houden. Wij bewoners van de stieltjesstraat, hebben dit probleem al jaren. En wij zijn nooit op het briljante idee om onze tijd te steken in een site zoals deze. Hebben jullie niets anders te doen. En wat willen jullie bereiken met deze site dat alles vergunningen gaat worden of dat het terug gedraaid moet worden? Voor ons is het een verademing, althans overdag want in de avond staat het bij ons nog steeds bom en bom vol met auto's. En aangezien ze toch nog niet bekeuren gaan mensen nog steeds vrolijk met de trein mee. Maar goed leuk deze site... maar wat willen jullie hiermee bereiken?

Regine - bewoner VdB kade zei

Wat we er mee willen bereiken is dat de blauwe zone wordt uitgebreid tot aan het Kanaal. Zodat het ook voor ons overdag weer een verademing is.