Zoeken in deze blog

zaterdag 18 februari 2012

Vuilniswagen rijdt zich vast


Dit was donderdag 16 februari. Op donderdag wordt de vuilnis opgehaald. De vuilniswagen komt normaal gesproken uit de Tiboel Siegenbeekstraat en draait rechts de Van den Brandelerkade op. Dat gaat dus niet meer. Het staat vol met geparkeerde auto's. De vuilniswagen moest daarom noodgedwongen achteruit de Tiboel Siegenbeek weer in. Vervolgens kwam de wagen vanaf de Burggravenlaan over de Van den Brandelerkade om de rest van de vuilnisbakken te legen. Zie hieronder het fotoverslag.


Vuilniswagen komt uit T. Siegenbeekstraat en kan door geparkeerde auto's de bocht niet nemen.

Vuilniswagen gaat achteruit, de T. Siegenbeekstraat in.

Vuilniswagen gaat achteruit.

En hier is de vuilniswagen verdwenen. De hele straat vol met auto's :-(

Daar is de wagen weer. Hij komt nu vanaf de Burggravenlaan.

Krappe toestanden.

Het gaat allemaal maar net.

Uiteindelijk is het gelukt. Alle bakken zijn geleegd.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien maar een parkeerverbod langs de groenstrook instellen...net als op het laatste stuk van de Lorentzkade: dan wordt het allemaal wat ruimer... ;-)

Regine - bewoner VdB kade zei

Ik ben het volledig oneens met deze 'oplossing'!

Ten eerste is de Lorentzkade 'blauw', er is geen overlast van 'vreemdparkeerders' en bewoners kunnen gewoon hun auto voor de deur kwijt.

Ten tweede is er tot het instellen van de blauwe zone, nooit een probleem met de doorstroom geweest in de Van den Brandelerkade.

Als de Van de Brandelerkade EN vrij parkeren houdt -met als gevolg een straat vol auto's van werknemers, stadsbezoekers, busjes, autostallers en andere permaparkeerders- EN er een parkeerverbod aan de groenzijde wordt ingesteld, dan kunnen de bewoners helemaal nooit meer hun auto kwijt.

Immers, voor parkeren in de lege blauwe straten om de hoek, krijgen wij geen ontheffing (vergunning).

Maak de hele wijk en de Van den Brandelerkade blauw! Dat lost de parkeeroverlast op en de vuilniswagen kan weer gewoon door de straat.