Zoeken in deze blog

vrijdag 17 februari 2012

Klachten parkeeroverlast De Laat de Kanterstraat


Dit bericht met foto's ontving ik op 15 februari van Jan. Hij woont in De Laat de Kanterstraat. Ook hij maakt melding van de auto die er al weken staat.


E-mail van Jan:

Wij willen graag reageren op de ontstane parkeeroverlast in onze wijk. Het verplaatsen van de parkeerproblemen door de gemeente Leiden naar een ander gedeelte in de wijk lost natuurlijk niets op, dit is immers niet meer dan het verschuiven van het probleem!

Om maar even een beeld te geven van wat het effect van de maatregelen is bijgaand een drietal foto’s:

Een foto met het vrije parkeren in de Laat de Kanterstraat (waar wij als bewoners met auto tegenwoordig dus niet meer in de buurt van onze voordeur kunnen staan, maar elders een plek moeten zoeken in de wijk). Deze foto is genomen op woensdagmiddag om ca. 16.00 uur.








De tweede foto laat het beeld op diezelfde tijd zien om de hoek, in de (blauwe zone) Thorbeckestraat, zoals te zien is die zo goed als leeg.









De derde foto laat een busje zien dat bij ons voor de deur is gestald (gestald ja, niet geparkeerd) en vanaf ca de 2e week januari niet meer van zijn plaats is geweest.












Fijn dat je nu met je boodschappen eerst dubbel mag parkeren om uit te laden en vervolgens op jacht te moeten gaan naar een vrije plek. Als de gemeente dan iets nuttigs wil doen moet ze ervoor zorgen dat er extra parkeergelegenheid bij het station komt.
Wij willen in ieder geval een duidelijk signaal afgeven met deze mail en met nadruk protesteren tegen deze onzinnige maatregel!

Geen opmerkingen: